Anna Ring – organistvikar i Domkirken

Jeg hedder Anna Ring, og jeg er 2. organist i perioden 15. januar – 15. april i David Peter Schmidts orlov.

Jeg startede med at spille orgel hos Mikael Ustrup i Mariager Kirke. Derefter studerede jeg orgel på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København hos professor Bine Bryndorf og Hans Ole Thers. I øjeblikket studerer jeg hos professor Ulrik Spang-Hanssen på Det Jyske Musikkonservatorium.

Sideløbende med mit arbejde her i Aarhus Domkirke vikarierer jeg også i Viborg Domkirke, og før dette var jeg organistassistent ved Skive Kirke. Jeg spiller et bredt repertoire, fra barok over romantik til moderne orgelmusik og har en forkærlighed for engelsk musik fra midten af 1800-tallet til vore dage.

Jeg glæder mig til at være med i det musikalske arbejde ved Aarhus Domkirke.