2. organist David Peter Schmidt

David Peter Schmidt

domorganist_2

2organist_3

I sommeren 2012 afsluttede David Peter Schmidt solistklassestudiet ‘Konzert-Examen’ ved Universität der Künste i Berlin med udmærkelse efter to års indgående studier hos prof. Paolo Crivellaro og prof. Leo van Doeselaar. Studiet afsluttedes med debutkoncert fra Berliner Dom.

I 2010 afsluttede han den kirkemusikalske diplomeksamen (kandidat-eksamen) ved Det Jyske Musikkonservatorium (Aarhus) efter flere års studier hos prof. Ulrik Spang-Hanssen. I 2008-2009 studerede han på Royal College of Music (London) hos Margaret Phillips, mens han sideløbende var organist ved Den Danske Kirke i London.

April 2009 modtog han Sonnings Musiklegat og spillede i den forbindelse til en tv-transmitteret koncert i DRs gamle koncertsal.

Han har siden september 2010 været 2. organist ved Aarhus Domkirke og er blandt andet tilknyttet Skt. Clemens Drengekor som fast akkompagnatør.