Menighedsrådsvalg 2020

Hvad brænder du for? – vi har brug for dig i Aarhus Domkirke!

D. 15. september kl. 19 holder vi valgforsamling i domkirken, hvor menighedsrådet for de næste 4 år skal vælges. Valgforsamlingen er offentlig, og du kan møde op for at blive valgt eller for at stemme på en af kandidaterne, hvis du er medlem af folkekirken, bor i sognet eller har løst sognebånd til en af præsterne. Du kan stille op enten til menighedsrådsmedlem eller til stedfortræder. Der er ikke krav om stillere, hvis du gerne vil stille op.

På valgforsamlingen vil menighedsrådsformand Ulla Skaarenborg orientere om menighedsrådets opgaver, kompetencer og arbejde.
Kandidaterne får inden afstemningen lejlighed til at præsentere sig og forklare, hvorfor de gerne vil i menighedsrådet. Der bliver også mulighed for at stille spørgsmål og diskutere.

Afstemningen er skriftlig og hemmelig.

Menighedsrådet skal suppleres med et antal nye medlemmer og 5-7 stedfortrædere, hvorfor du opfordres til at overveje, om du har lyst til at stille op og selvfølgelig komme til valgforsamlingen.

Uanset hvad dine kompetencer er, hvem du er og hvad du brænder for, så har du som medlem af den danske folkekirke, mulighed for at blive en del af Domsognets menighedsråd. Menighedsrådet sætter rammerne for, hvad der foregår i domkirken, sognegården og badehusene. Og du kan være med! Interesserer du dig for, hvordan folkekirken i vores sogn kan blive en levende medspiller i menneskers liv, så overvej, om menighedsrådsarbejdet er noget for dig.

Vi holder orienteringsmøde d. 18. august kl. 19, hvor du kan høre mere om arbejdet.

Valgforsamlingen, hvor der skal findes 15 medlemmer til menighedsrådet, afholdes 15. september kl. 19.

Begge møder afholdes i Domkirken.

Vil du høre nærmere, så kontakt formand Ulla Skaarenborg på ullaskaarenborg@outlook.dk

Ulla, som er formand for Aarhus Domsogns Menighedsråd, fortæller om menighedsrådsarbejdet og efterårets menighedsrådsvalg.

Natasja, som er medlem af Aarhus Domsogns Menighedsråd, fortæller om arbejdet som menighedsrådsmedlem i Aarhus Domkirke.

Paw, som er medlem af Aarhus Domsogns Menighedsråd, fortæller om arbejdet som menighedsrådsmedlem i Aarhus Domkirke.