Ny Kirke- og kulturmedarbejder i Domkirken

Kirsten Margrethe Bach er pr. 1. januar 2021 ansat som ny Kirke- og Kulturmedarbejder i Aarhus Domkirke.

Nu går året mod sin afslutning, og 2021 står på spring. Netop i år glæder jeg mig særligt til årsskiftet, for lige på den anden side venter en ny opgave, når jeg d. 1. januar starter som kirke- og kulturmedarbejder ved Aarhus Domkirke. Jeg skal i samarbejde med kolleger varetage aktiviteter i det nyetablerede lille sognehus i badehusene i Aarhus Ø og udbygge netværket til forskellige institutioner i sognet. Jeg skal have babysalmesang og musikalsk legestue for børn og forældre i sognet, undervise minikonfirmander samt være med til flere andre spændende opgaver. Nogle opgaver er nye for mig, andre har jeg flere års erfaring med. Jeg kommer fra en stilling som kirke- og kulturmedarbejder i Mårslet sogn, tæt på hvor jeg bor, og af uddannelse er jeg cand.mag. i musikvidenskab og dansk fra Aarhus Universitet og har derudover en bachelor i sang og musikpædagogik fra Syddansk Musikkonservatorium.

Jeg glæder mig meget til at tage fat på arbejdet og lære sognet, livet og personerne omkring Aarhus Domkirke at kende.

Kirsten Margrethe Bach