Ny Kirke- og kulturmedarbejder i Domkirken

Kirsten Margrethe Bach er pr. 1. januar 2021 ansat som ny Kirke- og Kulturmedarbejder i Aarhus Domkirke.

Nu går året mod sin afslutning, og 2021 står på spring. Netop i år glæder jeg mig særligt til årsskiftet, for lige på den anden side venter en ny opgave, når jeg d. 1. januar starter som kirke- og kulturmedarbejder ved Aarhus Domkirke. Jeg skal i samarbejde med kolleger varetage aktiviteter i det nyetablerede lille sognehus i badehusene i Aarhus Ø og udbygge netværket til forskellige institutioner i sognet. Jeg skal have babysalmesang og musikalsk legestue for børn og forældre i sognet, undervise minikonfirmander samt være med til flere andre spændende opgaver. Nogle opgaver er nye for mig, andre har jeg flere års erfaring med. Jeg kommer fra en stilling som kirke- og kulturmedarbejder i Mårslet sogn, tæt på hvor jeg bor, og af uddannelse er jeg cand.mag. i musikvidenskab og dansk fra Aarhus Universitet og har derudover en bachelor i sang og musikpædagogik fra Syddansk Musikkonservatorium.

Jeg glæder mig meget til at tage fat på arbejdet og lære sognet, livet og personerne omkring Aarhus Domkirke at kende.

Venlig hilsen
Kirsten Margrethe Bach