Ny kordegn og kirketjener

Aarhus Domkirke ansætter ny kordegn og kirketjener pr. 1. august 2020.

Aarhus Domsogns Menighedsråd har pr. 1. august har ansat Anne Marie som ny kordegn og Theresa W. Kristensen som ny kirketjener.

Anne Marie Bjerreskov Nielsen

“Jeg hedder Anne Marie og jeg er 53 år gammel. Jeg er uddannet kordegn og arbejdede i Bangsbostrand Kirke, Frederikshavn i otte år. I 2018 flyttede min datter og jeg til Jelling, for at flytte sammen med min kæreste, Michael. Min fritid bruger jeg på bl.a. at ride islandske heste. Det bliver til lange smukke ture ud i den fantastiske natur omkring Bindeballe. For at komme og holde mig lidt i form, dyrker jeg yoga og vand-aerobic. Nu glæder jeg mig rigtig meget til at starte i mit nye arbejde som kordegn og jeg vil gøre mit for at bringe glæde og godt humør med på arbejde hver dag.”

Theresa W. Kristensen

“Jeg hedder Theresa Kristensen og jeg er 31 år gammel. Jeg er (i øjeblikket) bosat i Viborg, hvor jeg siden 2014 har været ansat som kirketjener i Domkirken. Jeg er meget seriøs omkring mit kirkelige arbejde, og jeg kender til kirkeårets gang. Jeg holder meget af højmessens forudsigelighed, men mindst ligeså meget af alle særgudstjenesternes afvigelser. Jeg er meget interesseret i historie, deraf kommer (også) min store interesse i jeres Domkirke og byen. Jeg ser frem til at møde jer allesammen, og jeg glæder mig til et nyt og spændende samarbejde.”