Video: Katedralsamtaler

Videooptagelser af en række af de katedralsamtaler, som har fundet sted i domkirken siden 2020.

Katedralsamtale i Aarhus Domkirke med Svend Brinkmann, som i samtale med sognepræst Henrik Grøndal Lund fortæller om sin seneste udgivelse ‘Mit år med Gud’.

LitX 2021: Katedralsamtale om GRUNDTVIGS DIGTERISKE BIDRAG TIL LITTERATUR OG KRISTENDOM. Litteraturprofessor & Dr. Phil. Erik A. Nielsen i samtale med Henrik Grøndal Lund om de store danske salmedigtere.

LitX 2021: Katedralsamtale i Aarhus Domkirke om BRORSON. PIETISME, MEDITATION & EROTIK. Fhv. litteraturprofessor, dr. phil. & forfatter Erik A. Nielsen i samtale med Henrik Grøndal Lund.

LitX 2021: Katedralsamtale i Aarhus Domkirke om THOMAS KINGO. BAROK, ENEVÆLDE & KRISTENDOM. Fhv. litteraturprofessor, dr. phil. & forfatter Erik A. Nielsen i samtale med Henrik Grøndal Lund.

LitX 2021: Katedralsamtale i Aarhus Domkirke om KRISTENDOMMENS RETORIK. Fhv. litteraturprofessor, dr. phil. & forfatter Erik A. Nielsen i samtale med Henrik Grøndal Lund om den kristne digtnings retorik gennem 2000 års europæisk tradition med de bibelske skrifter.

HANS-JØRGEN SCHANZ, professor emeritus i idéhistorie, AU HENRIK GRØNDAL LUND, vært & sognepræst i Aarhus Domkirke

Katedralsamtale med Nils Villemoes om BØVL I BIBELEN tirsdag d 3. november 2020

Dannelsesrejsen – hvad er det menneske?
Katedralsamtale med Svend Brinkmann i Aarhus Domkirke tirsdag 16. juni kl. 19.30
Samtalen kan også høres som podcast

Peter Brandes og kunstens meridian
Katedralsamtale med Peter Brandes i Aarhus Domkirke lørdag 13. juni 2020.
Samtalen kan også høres som podcast