For de helt små

baby_web

Babysalmesang. For børn mellem 2 og 8 mdr.

Salmer er ikke kun for de voksne, og derfor byder sangpædagog Susanne Cecilie Nielsen indenfor til babysalmesang. Vi mødes i Domkirken bag alteret, hvor der er lagt tæpper og puder frem. Her synger vi for børnene, vugger dem i tæpper, laver fagter og bevæger os til salmer og børnesange. Vi blæser sæbebobler og bruger forskellige sansestimulerende ting som rasleæg og klokker. Bagefter drikker vi en kop kaffe eller te med lidt brød til.

I øjeblikket inviterer vi nybagte forældre og deres babyer indenfor til babysalmesang hver mandag. Ved tilmelding bliver man en del af et hold, der mødes 8 gange i alt.

Mandage i Domkirken (18. januar- 15. marts 2021)

Hold 1 kl. 11.00 – 12.15 v. Susanne Cecilie Nielsen
Hold 2 kl. 12.15 – 13.30 v. Susanne Cecilie Nielsen

Tilmelding til Kirke- og kulturmedarbejder Kirsten Bach.

Ved tilmelding skal du oplyse, hvilket hold du foretrækker at melde dig til + navn på barn og forældre + din mailadresse. Du er velkommen til at kontakte Susanne ved spørgsmål.

Musikalsk legestue. For børn fra 3 måneder.

Salmer er ikke kun for de voksne, og derfor byder vi inden for i Skt. Clemens Gård, Kannikegade 12 til musikalsk legestue. Vi samles i mødesalen på 1. etage, hvor der er lagt tæpper og puder frem. Her synger vi for børnene, vugger dem i tæpper, laver fagter og bevæger os til salmerne og børnesange. Vi blæser sæbebobler og bruger forskellige sansestimulerende ting som rasleæg og klokker. Bagefter drikker vi en kop kaffe eller te med lidt brød til.

Der er endnu ikke oprettet nye hold for 2021. Hold øje med information her på siden.

Kravlegudstjeneste

Kravlegudstjeneste er gudstjeneste for voksne og børn. Sanseligt tilrettelagt for børn med en lille reflektion for de voksne. Der er indlagt et lille stykke musik, hvor organisten spiller. Der blæses sæbebobler, synges salmer og bedes Fadevor. Vi mødes i Domkirken, hvor der er lagt tæpper og puder frem. Vi afholder en kravlegudstjeneste hvert forår og hvert efterår.