For de helt små

baby_web

tina_280x280

Babysalmesang. For børn mellem 2 og 8 mdr.

Salmer er ikke kun for de voksne, og derfor byder sognepræst Tina Brixtofte Andersen og sangpædagog Susanne Cecilie Nielsen inden for i Aarhus Domkirke til babysalmesang. Vi mødes i mødesalen Kannikegade 12, 1. sal, hvor der er lagt tæpper og puder frem. Her synger vi for børnene, vugger dem i tæpper, laver fagter og bevæger os til salmer og børnesange. Vi blæser sæbebobler og bruger forskellige sansestimulerende ting som rasleæg og klokker. Bagefter drikker vi en kop kaffe eller te med lidt brød til.

I efteråret 2019 inviterer vi nybagte forældre og deres babyer inden for til babysalmesang i Domkirken fredag formiddage. Ved tilmelding bliver man en del af et hold, der mødes i alt 8 gange.

Fredage (8. august – 11.oktober)
Hold 1 kl. 10.00 – 11.30 v. Susanne Cecilie Nielsen
Hold 2 kl. 11.30 – 12.45 v. Susanne Cecilie Nielsen

Fredage (25. oktober – 20. december)
Hold 1 kl. 10.00 – 11.30 v. Susanne Cecilie Nielsen
Hold 2 kl. 11.30 – 12.45 v. Susanne Cecilie Nielsen

Tilmelding til sangpædagog Susanne Cecilie Nielsen

Ved tilmelding på mail skal du oplyse, hvilket hold du foretrækker at melde dig til, navn på barn og forældre + mailadresse.

Se oversigt over datoerne i kirkens kalender

Musikalsk legestue. For børn fra 3 måneder.

Salmer er ikke kun for de voksne, og derfor byder sognepræst Tina Brixtofte Andersen inden for i Skt. Clemens Gård, Kannikegade 12 til musikalsk legestue. Vi samles i mødesalen på 1. etage, hvor der er lagt tæpper og puder frem. Her synger vi for børnene, vugger dem i tæpper, laver fagter og bevæger os til salmerne og børnesange. Vi blæser sæbebobler og bruger forskellige sansestimulerende ting som rasleæg og klokker. Bagefter drikker vi en kop kaffe eller te med lidt brød til.

Musikalsk legestue åbner igen tirsdag d. 29. oktober 2019 kl. 11-13
Tilmelding til sognepræst Tina Brixtofte Andersen.

Det er ganske gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig!

Se oversigt over datoerne i kirkens kalender

Kravlegudstjeneste

Kravlegudstjeneste er gudstjeneste for voksne og børn. Sanseligt tilrettelagt for børn med en lille reflektion for de voksne. Der er indlagt et lille stykke musik, hvor organisten spiller. Der blæses sæbebobler, synges salmer og bedes Fadevor. Vi mødes i Domkirken, hvor der er lagt tæpper og puder frem. Vi afholder en kravlegudstjeneste hvert forår og hvert efterår.

Det koster ikke noget at deltage.

Tilmelding til sognepræst Tina Brixtofte Andersen.