For de helt små

baby_web

Babysalmesang. For børn mellem 2 og 8 mdr.

Babysalmesang er et tilbud til babyer i alderen 2-10 måneder og deres forældre. Vi mødes i Domkirken bag alteret, hvor der er lagt tæpper og puder frem. Her synger vi salmer og sange, laver fagter, danser, spiller på små instrumenter, puster sæbebobler, lytter til smukke klange og oplever kirkerummet. Når vi er færdige, er der kaffe, te og tid til at hyggesnakke for de, som har tid og lyst til det. Man behøver ingen forkundskaber for at være med – alle er velkomne.

Holdene varetages af sangpædagog Susanne Cecilie Nielsen og kirke- og kulturmedarbejder Kirsten Margrethe Bach, og vi starter nye hold babysalmesang 4 gange årligt. Et forløb strækker sig over 8 sammenhængende uger, dog undtaget ved skoleferier og helligdage.

Vi begynder nye hold i uge 15 og uge 43 (2021) samt uge 3 (2022).

Mandage i Domkirken

Hold 1 kl. 11.00 – 12.15 v. Susanne Cecilie Nielsen
Hold 2 kl. 12.15 – 13.30 v. Susanne Cecilie Nielsen

Torsdage i Domkirken

Hold 3. Torsdag kl. 10.00-11.15 v. Kirsten Margrethe Bach
Hold 4. Torsdag kl. 11.15-12.30 v. Kirsten Margrethe Bach

Tilmelding til Kirsten på kirkekultur.clemens@gmail.com. Du skal oplyse, hvilket af de fire hold du ønsker at tilmelde dig samt navn på barn og forælder. Er I en mødregruppe, der ønsker at tilmelde jer sammen, skal I være opmærksomme på, at I tilmelder jer samme hold.

Det er muligt at tilmelde sig ét forløb. Herefter tilbyder vi musikalsk legestue for børn i alderen 1-3 år.

Musikalsk legestue. For børn fra 1-3 år.

Musikalsk legestue er et tilbud for børn i alderen 1-3 år og deres forældre. Også søskende er velkomne. Vi mødes i Kannikegade 12 i Mødesalen på første sal, hvor vi med udgangspunkt i barnets udviklingstrin synger salmer og sange, leger og bevæger vores kroppe. Vi spiller på små instrumenter, puster sæbebobler, danser, siger remser og laver fagter. Når vi er færdige, er der kaffe, te og tid til at hyggesnakke for de, som har lyst. Man behøver ingen forkundskaber for at være med – alle er velkomne.

Musikalsk legestue er en mulighed for et musikalsk åndehul, hvor samværet mellem forælder og barn er i fokus, og det kan også være til inspiration til nye sange og lege derhjemme.

Musikalsk legestue varetages af kirke-og kulturmedarbejder Kirsten Bach. Det kræver ingen tilmelding at deltage. Der er endnu ikke oprettet nye hold for 2021, men så snart vi ved, hvornår vi igen må mødes og synge sammen, informerer vi om det her på siden.