For de helt små

baby_web

tina_280x280

Babysalmesang. For børn mellem 2 og 8 mdr.

Salmer er ikke kun for de voksne, og derfor byder sognepræst Tina Brixtofte Andersen og sangpædagog Susanne Cecilie Nielsen indenfor til babysalmesang. Vi mødes i Domkirken bag alteret hvor der er lagt tæpper og puder frem. Her synger vi for børnene, vugger dem i tæpper, laver fagter og bevæger os til salmer og børnesange. Vi blæser sæbebobler og bruger forskellige sansestimulerende ting som rasleæg og klokker. Bagefter drikker vi en kop kaffe eller te med lidt brød til.

I øjeblikket inviterer vi nybagte forældre og deres babyer indenfor til babysalmesang mandage og fredage. Ved tilmelding bliver man en del af et hold, der mødes hver uge med få undtagelser.

Mandage (10. august – 28. september) Holdene afholdes i Kannikegade 12, 1.

Nye hold: Mandage (19. oktober – 7. december) Holdene afholdes i Domkirken.

Hold 1 kl. 11.00 – 12.30 v. Susanne Cecilie Nielsen
Hold 2 kl. 12.30 – 14.00 v. Susanne Cecilie Nielsen

Fredage (14.august – 9.oktober)
Hold 3 kl. 12.30 v. Tina Brixtofte Andersen
Holdet afholdes i Domkirken.

Tilmelding til sangpædagog Susanne Cecilie Nielsen (hold 1 og 2) eller sognepræst Tina Brixtofte Andersen (hold 3)

Ved tilmelding på mail skal du oplyse, hvilket hold du foretrækker at melde dig til + navn på barn og forældre + mailadresse.

Se oversigt over datoerne i kirkens kalender

Musikalsk legestue. For børn fra 3 måneder.

Salmer er ikke kun for de voksne, og derfor byder sognepræst Tina Brixtofte Andersen inden for i Skt. Clemens Gård, Kannikegade 12 til musikalsk legestue. Vi samles i mødesalen på 1. etage, hvor der er lagt tæpper og puder frem. Her synger vi for børnene, vugger dem i tæpper, laver fagter og bevæger os til salmerne og børnesange. Vi blæser sæbebobler og bruger forskellige sansestimulerende ting som rasleæg og klokker. Bagefter drikker vi en kop kaffe eller te med lidt brød til.

Tirsdage kl.11-13 fra d.25. august – d.6. oktober
Musikalsk legestue afholdes i Skt. Clemens Gård, Mødesalen, Kannikegade 12,1.
Tilmelding til sognepræst Tina Brixtofte Andersen tiba@km.dk

Se oversigt over datoerne i kirkens kalender

Kravlegudstjeneste

Kravlegudstjeneste er gudstjeneste for voksne og børn. Sanseligt tilrettelagt for børn med en lille reflektion for de voksne. Der er indlagt et lille stykke musik, hvor organisten spiller. Der blæses sæbebobler, synges salmer og bedes Fadevor. Vi mødes i Domkirken, hvor der er lagt tæpper og puder frem. Vi afholder en kravlegudstjeneste hvert forår og hvert efterår.

Det koster ikke noget at deltage.

Tilmelding til sognepræst Tina Brixtofte Andersen.