#Viharbrugfordig | Orienteringsmøde før valget

Til september er der valg til menighedsrådet, og derfor afholder vi tirsdag d 14. maj kl. 19-21 orienteringsmøde for alle, der er interesserede i at vide mere om det frivillige arbejde, det er at sidde i et menighedsråd.Der er brug for dig og lige præcis dine kompetencer til at indgå i et stærkt hold, som i fællesskab kan løfte et meningsfuldt og vigtigt stykke arbejde for Domkirken og hele Domsognet. Om du er i gang med dine studier, er færdiguddannet og med fuld fart på arbejdslivet eller er midt i et velfortjent otium betyder ingenting. Det vigtigste er, at du er nysgerrig og har lyst til at være en del af et meningsfuldt arbejdsfællesskab.

Her på hjemmesiden finder du en oversigt over det nuværende menighedsråd – og du er velkommen til at kontakte formand Bodil From til en uforpligtende snak.