Anne Agerskov, organist & domkantor

(f.1989) Ansat i Aarhus Domkirke som organist og domkantor for Domkirkens kantori. I oktober 2017 debuterede hun fra  solistklassen på Det Jyske Musikkonservatorium, hvor hun har studeret ved professor Ulrik Spang-Hanssen og domorganist Kristian Krogsøe. I perioden fra oktober 2014 til august 2020 har hun  haft organistembedet ved Sct. Marie kirke i Sønderborg, herunder som dirigent for Sct. Marie Kirkes Motetkor og fra sommeren 2016 til 2020 har  hun været  ansat som underviser i orgel på MGK i Sønderborg. I januar 2017  blev hendes første orgelelev optaget på konservatoriet.

I foråret 2016 studerede hun et semester i Paris ved professor Eric Lebrun på Conservatoire de Saint-Maur-des-Fossés og har desuden i sin studietid deltaget i mesterkurser med bl.a. Ludger Lohmann, Christoph Schöner, Anders Johnson, Winfried Bönig, Bjørn Andor Drage og Michele Croese.

Anne har spillet koncerter i Sverige, Tyskland, Frankrig, Italien og Schweiz og medvirket på continuo i Sønderjyllands Symfoniorkester. Hertil kommer hendes medvirken i forskellige kammerensembler.