For de helt små

baby_web

tina_280x280

Babysalmesang. For børn mellem 2 og 8 mdr.

Salmer er ikke kun for de voksne, og derfor byder sognepræst Tina Brixtofte Andersen og sangpædagog Susanne Cecilie Nielsen inden for i Aarhus Domkirke til babysalmesang. Vi mødes i kirkerummet, hvor der er lagt tæpper og puder frem. Her synger vi for børnene, vugger dem i tæpper, laver fagter og bevæger os til salmer og børnesange. Vi blæser sæbebobler og bruger forskellige sansestimulerende ting som rasleæg og klokker. Bagefter drikker vi en kop kaffe eller te med lidt brød til.

Der er babysalmesang i Domkirken (bag alteret) i perioden fredag d. 11. august – 13. oktober 2017:
Hold 1 kl. 11.00 – 12.15 v. Susanne Cecilie Nielsen
Hold 2 kl. 12.15 – 13.30 v. Susanne Cecilie Nielsen

Tilmelding til Susanne Cecilie Nielsen.

Fra fredag d 3. november – 22. december 2017 er der igen to hold babysalmesang:
Hold 1 kl. 11 – 12.30 v. Susanne Cecilie Nielsen
Hold 2 kl. 12.30 – 14 v. Tina Brixtofte Andersen.

Det er ganske gratis at deltage!

Tilmelding til henholdsvis sognepræst Tina Brixtofte Andersen og sangpædagog Susanne Cecilie Nielsen.

Musikalsk legestue. For børn fra 3 måneder.

Salmer er ikke kun for de voksne, og derfor byder sognepræst Tina Brixtofte Andersen inden for i Sognegården, Kannikegade 12 til musikalsk legestue. Vi samles i mødesalen på 1. etage, hvor der er lagt tæpper og puder frem. Her synger vi for børnene, vugger dem i tæpper, laver fagter og bevæger os til salmerne og børnesange. Vi blæser sæbebobler og bruger forskellige sansestimulerende ting som rasleæg og klokker. Bagefter drikker vi en kop kaffe eller te med lidt brød til.

Der er musikalsk legestue hver tirsdag fra 22. august – 10. oktober 2017 kl. 11-13.

Det er ganske gratis at deltage! Tilmelding ikke nødvendig.

Kravlegudstjeneste

Kravlegudstjeneste er gudstjeneste for voksne og børn. Sanseligt tilrettelagt for børn med en lille reflektion for de voksne. Der er indlagt et lille stykke musik, hvor organisten spiller. Der blæses sæbebobler, synges salmer og bedes Fadevor. Vi mødes i Domkirken, hvor der er lagt tæpper og puder frem. Vi afholder en kravlegudstjeneste hvert forår og hvert efterår.

Det koster ikke noget at deltage.

Tilmelding til sognepræst Tina Brixtofte Andersen.