For de små

baby_web

tina_280x280

Babysalmesang

Salmer er ikke kun for de voksne, og derfor byder sognepræst Tina Brixtofte Andersen inden for i Aarhus Domkirke til babysalmesang. Vi mødes i kirkerummet, hvor der er lagt tæpper og puder frem. Her synger vi for børnene, vugger dem i tæpper, laver fagter og bevæger os til salmer og børnesange. Vi blæser sæbebobler og bruger forskellige sansestimulerende ting som rasleæg og klokker. Bagefter drikker vi en kop kaffe eller te med lidt brød til.

Det koster ikke noget at deltage.

Der er babysalmesang i Domkirken (bag alteret) fra fredag d. 10. marts 2017. Hold 1: 11.00 – 12.15 Hold 2: 12.30 – 13.45.

Tilmelding til sognepræst Tina Brixtofte Andersen.

Musikalsk legestue. For børn fra 3 måneder.

Salmer er ikke kun for de voksne, og derfor byder sognepræst Tina Brixtofte Andersen inden for i Sognegården, Kannikegade 12 til musikalsk legestue. Vi samles i mødesalen på 1. etage, hvor der er lagt tæpper og puder frem. Her synger vi for børnene, vugger dem i tæpper, laver fagter og bevæger os til salmerne og børnesange. Vi blæser sæbebobler og bruger forskellige sansestimulerende ting som rasleæg og klokker. Bagefter drikker vi en kop kaffe eller te med lidt brød til.

Der er musikalsk legestue hver tirsdag fra 6. juni 2017 kl. 11-13.

Kravlegudstjeneste

Kravlegudstjeneste er gudstjeneste for voksne og børn. Sanseligt tilrettelagt for børn med en lille reflektion for de voksne. Der er indlagt et lille stykke musik, hvor organisten spiller. Der blæses sæbebobler, synges salmer og bedes Fadevor. Vi mødes i Domkirken, hvor der er lagt tæpper og puder frem. Vi afholder en kravlegudstjeneste hvert forår og hvert efterår.

Det koster ikke noget at deltage.

Tilmelding til sognepræst Tina Brixtofte Andersen.