Domkantor Carsten Seyer-Hansen

domkantor_1

Carsten Seyer-Hansen

domkantor_2

Dirigent Carsten Seyer-Hansen er uddannet cand.mag. i musikvidenskab og filosofi ved Aarhus Universitet. Han underviser i dag i kor- og ensembleledelse samt i musikhistorie ved Det Jyske Musikkonservartorium. Siden januar 2003 har han været kantor i Aarhus Domkirke.

Carsten Seyer-Hansen har som dirigent blandt andet deltaget i Master Class hos den tyske dirigent Frieder Bernius.

Carsten Seyer-Hansens primære virke er korledelse, og han har selv stiftet flere kor i Aarhus. Først Aarhus Universitetskor i 1995, siden Vokalgruppen Concert Clemens i 1997 og senest Skt. Clemens Drengekor i 2003. Han er koncertaktiv både med egne ensembler og som gæstedirigent for en række ensembler, f.eks. Aarhus Bachorkester og Aarhus Strygerensemble. Endelig er han hyppigt anvendt som instruktør for bl.a. FUK og Kor 72.