Skt. Clemens Drengekor

drengekor_280_3

drengekor_280_2

drengekor_280_1

Skt. Clemens Drengekor er Aarhus Domkirkes drengekor, og de medvirker ved koncerter og udvalgte gudstjenester. Drengekoret blev etableret i 2003 af domkantor Carsten Seyer-Hansen og leder af Aarhus Musikskole, Lars Ole-Vestergaard.
Drengekorets målsætning er at give sangglade drenge mellem 8 og 13 år et tilbud om musikalsk samvær på højeste plan. Ud over korsang undervises drengene i hørelære/musikteori og solosang. Der er i dag ca. 45 drenge og mænd i koret.
Hvis du har lyst til at høre mere om koret, er du velkommen til at kontakte Carsten Seyer-Hansen.

Læs mere på www.clemensdrenge.dk

Hjælp Skt. Clemens Drengekor

Er du musiklærer, eller har du daglig musikalsk kontakt til drenge i alderen 8-13 år, så kan du måske hjælpe os og drengene med at finde hinanden!

I Aarhus Domkirke ønsker vi at styrke opmærksomheden om Skt. Clemens Drengekor hos de unge drenge i Aarhus, og vi har brug for dig til at skabe kontakten.

Drengekoret er et samarbejde mellem Aarhus Domkirke og Aarhus Musikskole, og drengene får undervisning i sang, hørelære og korarbejde i forbindelse med den ugentlige prøve. Optagelsesprøverne ligger om foråret.

Kunne du tænke dig at indgå i et samarbejde med Aarhus Domkirke om at hjælpe sangglade drenge ind i et kor, der arbejder seriøst, men vægter oplevelser og socialt samvær højt? Eller har du måske allerede en eller flere drenge i tankerne? Så kontakt os!
Vi har allerede et lovende samarbejde med Egebakkeskolen og Holme Skole.