Lån og leje

Panorama_AaD-og sognegård

Leje af Aarhus Domkirke og orgelpositiv

Leje af Aarhus Domkirke

Ansøgning om tilladelse til at leje Domkirken til f.eks. afholdelse af en koncert sendes til:

Aarhus Domkirkes Menighedsråd
Koncertudvalget
Kannikegade 12
8000 Aarhus C

Ansøgning skal indsendes senest 3 måneder før, koncerten ønskes afholdt.

Ansøgningen skal indeholde detaljerede oplysninger om koncertens program, som bør svare til den kirkelige tradition
og kirkerummets værdighed. Kirken udlejes som udgangspunkt ikke til private virksomheder.

Ansøgeren kan påregne et svar i løbet af maximalt 1 måned – vedlæg gerne telefonnummer og e-mail.

Koncerter afholdes normalt ikke lørdage og søndage af hensyn til kirkelige handlinger på disse dage.

Download en pdf-fil med information om økonomi, praktisk afvikling af koncerten mm.
Download arrangementsbeskrivelsen, som skal vedlægges kontrakten.

Leje af orgelpositiv

Domkirkens orgelpositiv (Henk Klop, 2004) kan i særlige tilfælde udlejes til kor, orkestre, musikforeninger eller kirker. Det koster 1500 kr.

Download pdf-fil med lejekontrankt.
Download pdf-fil med billedserie om transport af instrumentet.
Download pdf-fil med billedserie om håndtering af manualet.

Henvendelse herom sker til Domkantoren.